Praktijk voor Creatieve therapie en coaching

www.jokehultink.nl

jokehultink@me.com

tel:0636225652

Beroep

Vaktherapeut Beeldend

Aanbod

Beeldende therapie is een behandelmethode voor mensen met psychosociale problemen, o.a., door angstklachten, trauma, bij emotionele blokkade, depressie, verlies en rouw of een negatief zelfbeeld. Creatieve coaching o.a. voor het verminderen van stressklachten, ondersteuning bij het opvoeden, je talenten en kwaliteiten leren herkennen, bewust worden van eigen patronen of grenzen leren stellen.

Werkwijze

Beeldende therapie is een vorm van psychotherapie, een behandelmethode voor mensen met psychische problemen of psychosociale problematiek. Afhankelijk van de hulpvraag die je hebt wordt er gezocht naar een werkmethodiek die het beste bij je past. De beeldend therapeut kan gebruik maken van verschillende invalshoeken variërend van gedragstherapeutisch tot psychoanalytisch. Beeldende therapie is een erkende reguliere behandelvorm.

Werkervaring

Mijn affiniteit en ervaring liggen bij het werken met jongeren vanaf 14 jaar, volwassenen en ouderen.
Ik heb 30 jaar gewerkt binnen de gezondheidszorg in verschillende instellingen binnen de ggz, verslavingszorg en ouderenzorg.
Ik heb diverse bijscholingen gevolgd waaronder Dialectische GedragsTherapie (DGT), Mentalisation Based Treatment (MBT), Emerging body language, Motiverende gespreksvoering en Middelen, verslaving en psychiatrie.

Mijn visie

Werken vanuit mogelijkheden, versterken van eigen kwaliteiten o.a. door inzicht. De mens is van nature een scheppend en creatief wezen. Schilderen, tekenen of boetseren zijn activiteiten die je kunnen helpen verder te komen en je te ontwikkelen.