Bureau voor supervisie coaching en advies

Mijn naam is Wil de Meer (bureau voor supervisie, coaching & advies). Ik ben geregistreerd bij de Landelijke Vereniging Voor Supervisie en Coaching.

www.supervisiecoachingadvies.nl

wdm@telfort.nl

tel: 06-19809547

Beroep
Supervisor, coach en gezinstherapeut

Aanbod
Supervisie (o.a. SKJ registratie)
Coaching (persoonlijk / werk)
Gezinstherapie (specialisatie pubers en adolescenten)
Zingevingsvragen

Werkwijze
Ieder mens beslist hoe zijn werk en leven zo volledig, gelukkig en zinvol mogelijk ingevuld wordt. Dit is de basis van mijn praktijk. Dat leidt tot vragen zoals: over welke kwaliteiten beschik je?
Wat maakt jou uniek? Welke beweging wil je maken?
Vanuit een veilige context is het mogelijk meer inzicht in jezelf en de ander te krijgen, te ontwikkelen en te experimenteren met ander gedrag. Te accepteren dat het is zoals het is en daar vrede mee te hebben. Door reflectie ontwikkel je in supervisie meer zelfsturing. In coaching voor je werk verbind je kwaliteiten met je rol en de omgeving waar binnen je functioneert. Ook kan je het besluit nemen om uit de comfortzone te komen en iets anders te gaan doen. In persoonlijke coaching kan je ‘t leven beter op de rails krijgen en, last but not least, in gezinstherapie kunnen mensen leren anders met elkaar om te gaan. Altijd uitgaande van krachten die er al zijn, is mijn aanpak intuïtief, pragmatisch, oplossingsgericht en spiritueel!